Om Hyped Studio

Full-service videoproduktion med dit brand og budskab i fokus  

Hvem er Hyped Studio?

Hyped Studio blev grundlagt i 2021 med en ambition om hjælpe erhvervsvirksomheder – store som små – med at producere flot og effektivt videoindhold, der engagerer, inspirerer og inviterer til konkret adfærd. 

Uanset om du vil promovere dit produkt, styrke troværdigheden til dit brand eller formidle et vigtigt budskab, så er video et effektivt værktøj til at blive top-of-mind hos din målgruppe og skabe værdi for dem i alle stadier af deres købsrejse.

Hyped Studio er specialiceret i produktion af kortformat videoer til online brug – herunder kampagneindsatser, udbredelsesmaterialer, hjemmesider og SoMe – og tager hånd om produktionen fra idé til levering af de færdige videoer.

 

Astrid Nordgaard
Lead Video Producer & Indehaver

Hvor ligger Hyped Studio?

Hyped Studio holder til på Lindgreens Allé 9 på Amager, hvor vi sidder i et moderne, kreativt og inspirerende kontormiljø med højt til loftet.

Foruden selve arbejdsstationerne har vi mødelokaler, mutebox, loungeområde og en skøn tagterrasse, hvor kunder og samarbejdspartnere altid er velkommen til at komme forbi til en friskbrygget kop kaffe eller en fredagsøl.

Skal vi tage en snak om, hvordan videoindhold kan booste netop din online tilstedeværelse?

Stolt leverandør for

Vil du høre mere om mulighederne med video?