Om Hyped Studio

Effektivt videoindhold til fair og gennemsigtige priser.
 

Hvem er Hyped Studio?

Hyped Studio tilbyder videoproduktion til online markedsføring af din forretning og tager hånd om produktionen fra idéudvikling til levering af den færdige video.

Astrid Nordgaard, der er Lead Video Producer og indehaver af Hyped Studio, er uddannet ved Københavns Universitet med speciale i tilrettelæggelse og produktion af korte video formater til online brug og har 5 års erfaring fra bureaubranchen.

Når der er behov for ekstra hænder til større produktioner samarbejder Hyped Studio med erfarne kreative inden for cinematografi, color grading og motion design, der alle bidrager til, at Hyped Studio hver dag leverer effektivt kvalitetsindhold i særklasse til danske virksomheder i alle størrelser.

At få produceret video på projekt-basis er ofte både så dyrt og tidskrævende, at mange forretninger hverken har tid eller økonomi til at integrere video i deres markedsføring. Efter 5 års ansættelse hos et produktionsbureau indså jeg, at der måtte være et smartere alternativ, som foruden at gøre op med branchens høje timepriser, også skulle gøre det simpelt at komme igang med video markedsføring. Det skal på alle parametre kunne betale sig at få produceret video eksternt.

Jeg satte derfor Hyped Studio i verden med en mission om at levere engagerende kvalitetsvideoer til en fast lav månedlig pris.
Med et Hyped Studio medlemskab undgår du uforudsigeligheden, der ligger i timepriser og estimerede budgetter. I stedet får du hver måned leveret effektivt kvalitetsindhold til en fair og gennemsigtig pris. Uden binding og med fuld tilfredshedsgaranti.

 

Astrid Nordgaard

Lead Video Producer & Indehaver
Hyped Studio

Hvor befinder vi os?

Hyped Studio holder til i København på Vesterbrogade 20 nær Rådhuspladsen, hvor vi sidder i et kreativt kontorfællesskab med et tilhørende 50 m2 fotostudie. 

Fotostudiet står til rådighed for vores PREMIUM og EXTRA medlemmer, der sammen med en eller flere af vores fotografer kan bruge studiet til video shoots, som kræver perfekt lys, knivskarp lyd og ensfarvet baggrund.

Du kan altid kontakte os for at booke en kreativ session og høre mere om, hvordan du kan bruge video i din online markedsføring.

Vi glæder os til at se dig!

Stolt leverandør for

Vil du høre mere om mulighederne med video?