Videoproduktion

80% er mere tilbøjelige til at gennemføre et køb efter at have set en video.

 

Boost dit brand med effektive videoer og skab langsigtet vækst af din forretning!

Produkt video

En produkt video demonstrerer værdifulde fordele

De mest effektive produkt videoer demonstrerer, hvordan produktet løser specifikke udfordringer. Du kan dog også bruge produkt videoen til at fremvise produktets fede features og fordele. Denne videoløsning er god til at skabe opmærksomhed omkring dit produkt og tiltrække nye kunder. 

  Kampagne video

  En kampagne video formidler et vigtigt budskab  

  Med kampagne videoer udbreder du din kampagnes budskab med stor gennemslagskraft ved at tale til følelser, skabe stemninger og formidle holdninger på en personlig og nærværende måde. Denne videoløsning efterlader stof til eftertanke og egner sig godt, når du skal overbevise modtageren.

   TESTIMONIAL video

   En testimonial video skaber social proof  

   En testimonial video har til formål at formidle den tilfredshed, som kunden oplever – et såkaldt social proof. Her bruges udsagn, der ikke kommer fra virksomheden selv, til at skabe troværdighed. Denne videoløsning udmærker sig i særdeleshed, når du skal fastholde eksisterende kunder eller tiltrække nye. 

    Reportage VIDEO

    En reportage video adresserer aktuelle emner

    En reportage video adresserer aktuelle emner på en dokumentaristisk og underholdende måde. Her optræder en journalist, der opsporer og interviewer relevante personer om aktuelle emner. Denne videoløsning skaber opmærksomhed og er delingsvenlig på sociale medier.

     Talk-show video

     En talk-show video informerer og underholder

     En talk-show video formidler værdifuld information, alt imens den har en høj underholdningsværdi. Her optræder en vært samt en eller flere gæster, der har en uformel dialog om aktuelle emner. Denne videoløsning er meget nærværende og er god til at skabe awareness.

      Branding VIDEO

      En branding video styrker troværdighed

      En branding video giver et unikt indblik i virksomheden og dens virke. Her fremvises produktionen, medarbejderne eller arbejdspladsen for at styrke troværdigheden til dit produkt eller brand. Denne videoløsning styrker relationen til både potentielle og eksisterende kunder.

       Tips VIDEO

       En tips video imødekommer informationsbehov  

       En tips video rådgiver og inspirerer til selvhjælp. Denne type video imødekommer et informationsbehov og skaber stor værdi for modtagerne, som vender tilbage for flere gode råd og guidelines. Denne videoløsning engagerer og egner sig godt til at profilere dig som virksomhed og tiltrække relevante interessenter. 

        Event video

        En event video promoverer en særlig begivenhed

        Event videoer ikke ikke kun effektive, fordi de i høj grad bliver delt på sociale medier. De kan også bruges til at brande dig selv eller skabe opmærksomhed omkring dine kommende events. Denne videoløsning er god til at profilere dig som virksomhed og styrke din relation til kunder og samarbejdspartnere.  

         Har du behov for professionelle videoer til dine kanaler?