BASIS abonnement

God til selvstændige 

BASIS abonnementet indeholder

2 videoer månedligt

2 korrekturgange

Optagelser på 1 lokation

Baggrundsmusik

Så simpelt er det

1. Opret BASIS abonnement

Med et BASIS abonnement får du hver måned 2 videoer à 45 sekunders varighed til brug på dine sociale medier.

Opret dit BASIS abonnement ved at udfylde formularen. Når du har oprettet abonnement, vil du inden for 24 timer modtage en bekræftelse via mail.

Prisen på BASIS abonnementet er DKK 9.000,00 / måned ex. moms.

2. Opstartsmødet

Inden for 3 dage efter oprettelsen af BASIS abonnementet vil du blive kontaktet med henblik på at afholde et opstartsmøde, der har til formål at afstemme hvilke videoløsninger, der bedst passer til din forretning.

Lokation og tidspunkt for opstartsmødet bestemmes efter intern aftale og kan enten være hos Hyped Studio eller hos din virksomhed.

3. Produktionsplanen

Med udgangspunkt i opstartsmødet får du tilsendt en produktionsplan med tidspunkter for videooptagelser, redigeringsarbejde og korrekturgange. På den måde har du altid det fulde og klare overblik.

Produktionsplanen tager særligt hensyn til, hvornår det er mest hensigtsmæssigt for dig og din forretning at afsætte tid til videooptagelserne.

4. Godkendelse og levering

To gange undervejs i redigeringsprocessen vil du have mulighed for at komme med korrektur/rettelser til videoerne, så de med sikkerhed lever op til dine forventninger.

Når videoerne er endeligt godkendt af dig, vil du få dem leveret i de størrelser og specifikationer, der passer til de sociale medier, de skal deles på.

opret BASIS abonnement

Acceptér forretningsbetingelser