PREMIUM medlemskab

God til virksomheder

PREMIUM medlemskabet indeholder

4 videoer månedligt

Ubegrænset korrektur

Op til 4 lokationer

Baggrundsmusik

Fotostudie til rådighed

Voice-over stemme

Animeret grafik

Undertekster

Så simpelt er det

1. Opret PREMIUM medlemskab

Med et PREMIUM medlemskab får du hver måned 4 videoer à 45 sekunders varighed til brug på dine sociale medier.

Opret dit PREMIUM medlemskab ved at udfylde formularen. Når du har oprettet medlemskabet, vil du inden for 24 timer modtage en bekræftelse via mail. Månedligt medlemskontingent opkræves først, når du har godkendt og modtaget de videoer, som medlemskabet inkluderer – og er 100% tilfreds med resultatet! PREMIUM medlemskabet er uden bindingsperiode og kan til enhver tid opsiges.

Prisen på PREMIUM medlemskabet er DKK 12.000,00 / måned ex. moms.

2. Opstartsmødet

Inden for 3 dage efter oprettelsen af PREMIUM medlemskabet vil du blive kontaktet med henblik på at afholde et opstartsmøde, der har til formål at afstemme hvilke videoløsninger, der bedst passer til din forretning.

Lokation og tidspunkt for opstartsmødet bestemmes efter intern aftale og kan enten være hos Hyped Studio på Vesterbrogade 20 eller hos din virksomhed. 

3. Produktionsplanen

Med udgangspunkt i opstartsmødet får du tilsendt en produktionsplan med tidspunkter for videooptagelser, redigeringsarbejde og korrekturgange. På den måde har du altid det fulde og klare overblik.

Produktionsplanen tager særligt hensyn til, hvornår det er mest hensigtsmæssigt for dig og din forretning at afsætte tid til videooptagelserne.

4. Godkendelse og levering

Undervejs i redigeringsprocessen vil du have mulighed for at komme med korrektur/rettelser til videoerne, så de med sikkerhed lever op til dine forventninger.

Når videoerne er endeligt godkendt af dig, vil du få dem leveret i de størrelser og specifikationer, der passer til de sociale medier, de skal deles på.

opRET PREMIUM MEDLEMskab

Acceptér medlemsbetingelser og vilkår